vrijdag 1 augustus 2008

Het einde van...

Mijn drie weken verlof...

Vandaag was het de laatste dag, helaas. Drie weken onafgebroken kunnen genieten van mijn twee dametjes, ons huis en de tuin.
En ik heb me rot geamuseerd. Nog es bewezen dat je niet écht 'op reis' moet om te kunnen genieten. Op de eerste week na werden alle huishoudelijke activiteiten op 'minder actief' gezet, er werd gestofzuigd ipv gedweild, geplooid in plaats van gestreken en enkel 's avonds werd er opgeruimd. Z A L I G.

Er is nu dus een einde aan gekomen. Vriendlief is nog een week thuis dus het vakantiegevoel zal nog wel een beetje blijven sluimeren...
De echte full-speed zal toch maar bereikt worden wanneer in september de oudste terug naar school moet.

Ondertussen nog een beetje meegenieten met 'haar' vakantiegevoel...

5 opmerkingen:

elke zei

Ah! Eindelijk ben ik niet meer de enige die moet werken. (enfin, Marc is er ook, daar niet van...).

Elsje zei

Sterkte! ikzelf heb mijn vakantie dit jaar gespreid: eerst een weekje Frankrijk met vriendlief, daarna twee weken werken en straks weer twee weken vrij met de kinderen. Idee voor volgend jaar??

Trijn zei

zelfde gevoel hier: veel te snel voorbij, veel te weinig gedaan...maar we gaan er op het werk toch ook nog een beetje dat vakantiegevoel insteken!

Nes zei

@ Elke: Fijn, dan heb ik mensen om tegen te zagen over het feit dat ik ook weer moet werken. Eventjes fulltime zelfs... ;-)

@ Elsje: Ik heb genoeg verlof om 3 weken achtereen te nemen. We hebben 39 dagen waarvan ongeveer 20vrij te kiezen. Drie weken in de zomer zijn mijn luxe-vakantie. Volgende keer is de herfstvakantie in oktober. Al de rest gebruik ik voor extra 'schoolvakanties'. Ik heb mezelf beloofd altijd die 3weken te nemen, kwestie van écht m'n hoofd es te kunnen vrijmaken.

@Katrijn: wit wijntje???

Trijn zei

glas of fles? :-)