maandag 15 juni 2009

Late Night

Komkommertijd,ook op TV.

Vriendlief heeft Villa Vanthilt ontdekt. Ik vind het zelf ook niet slecht als aanloper naar het Nieuws...

En vanavond viel me iets op.
Ze hebben daar fantastische salontafelboeken.

Waarschijnlijk een trent van het afgelopen jaar. Boeken in zo'n grote formaten dat je ze onmogelijk in een kast kunt stoppen en ze wel moet laten liggen op je salontafel. En papierverslaafd als ik ben wil ik eigenlijk stiekem ook wel zo'n boek. En op dat moment viel m'n blik op de salontafel.

Het reclameblaadje van den Aldi, wat altijd komt op maandag. De krant van dit weekend. Wegens 'te druk dit weekend' nog maar half gelezen. Een deel reclameblaadjes van vorige week. Een briefje van school over een vakantiekamp. Een map van Vriendlief over een net gevolgde cursus. Ik denk dat u het al wel snapt...

4 opmerkingen:

annava zei

Salontafelboeken, haha. Als ne mens daar ook rekening me moet houden. Geef mij dan toch maar mijnen agenda en de gazet:)

marc zei

Nog maar 1 keer gekeken, maar de boeken waren me ook opgevallen. Volgens mij gingen ze zelfs over de villa waarop de Villa Vanthilt gebaseerd is (en de architect ervan).

Hier geen boeken op tafel, wel prullen... langswandelende prullen.

Anoniem zei

Hoe herkenbaar, gelukkig hebben hier iemand die voor ons de tafel ontruimd. Jammergenoeg smijt ze de hele papierhandel op de grond

Nes zei

@Moef: misschien een ideetje voor zindelijkheids'training'...?