woensdag 10 maart 2010

the postman always rings twice

Post... behalve rekeningen, aanmaningsbrieven van bibliotheken en reclame krijg ik zelden nog leuke dingen in de bus.

Behalve rond mijn verjaardag dan, dan zijn er kaartjes! Of de occasionele postkaart-uit-een-ver-of-minder-ver-land, die ik koester, maar toch...

Vanavond was het echter hoogmis...

Er was een brief van
Cote d'Or...

Mijn eerste taakje als officieel geregistreerde proefster! Een tip voor wie houdt van chocolade...
Een tijdje geleden surfte ik toevallig, op zoek naar olifanten, op de site van cote d'or en zag daar dat je via internet kan registeren als proever, dan krijg je chocolade om 'voor' te proeven en kan je 'cacaobonen' verzamelen om dingen te winnen (je weet maar nooit...).
Ik kreeg een reep met citroen en gembersmaak. Geen eet-chocolade maar zo'n stukje wacht-ik-geniet-chocolade... Héél tof!


Er was een brief van
JBC

Niet de favoriete winkel voor mezelf maar fantastisch voor de kinderen. Per 20euro die je betaald krijg je een punt. Ik ben al vijf jaar klant hier in O. en ondertussen had ik 100punten verzameld. Die punten kun je ruilen tegen een bon. Een bon die je mag gebruiken, zomaar, zonder dat je voor een bepaald bedrag moet kopen en een procent krijgt of zo. Nee, gewoon een geldbedrag. Voor die 100punten kreeg ik een bon voor 37 euro... Mooi meegenomen toch. Een van mijn dames zal er ongetwijfeld wel bij varen, of wie weet, zelfs gewoon ik!!

En ik weet dat ik daarvoor eerst 100x 20Euro heb uitgegeven but who cares! Ik krijg nu toch een extra'tje van 37euro en anders had ik niets!


Er was een brief van
Het Nieuwsblad

Ik win zelden iets maar een tijdje geleden kreeg ik een soort reclame van het Nieuwsblad. Wij hebben enkel een krant tijdens het weekend omdat er tijdens de week te weinig tijd is maar ik mis dat ergens wel, omdat dat thuis, bij mama en papa, wél het geval was. Nu, ik ben een alleslezen dus eender welke krant is goed. Je moest krassen en bij drie lachende gezichtjes won je een maand een gratis krant, zonder nog een schiftingsvraag of zo. Awel, ik had drie lachende gezichtjes, stuurde de kaart gewoon terug op en kreeg een brief om te melden dat vanaf 22/3 tot 21/4 elke dag een krant thuisbezorgd krijg... Geestig toch!

En ik weet dat ik gestalkt zal worden achteraf, en achternagezeten door hun abonnementendienst maar ik ga die maand eerst gewoon genieten!!!!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Kijk 's aan: mijn madam was ook proefster van die chocolade. Uiteráárd heb ik ook een stuk meegepikt. We waren unaniem: lekker!

marc zei

verwendag

elke zei

ik wou mij ook inschrijven maar de site blokeerde en toen ben ik het vergeten. Djuu toch.
(ik zit aan 79 punten trouwens -) )

Anoniem zei

ik wil ook proefster worden! En aan hoeveel jbc-punten ik zit, ik zou het niet weten, ben pas jbc-mens geworden sinds Marie er is.

Dat is inderdaad plezante post!

Tricky zei

oh, die chocolade-tip ga ik meteen ook es proberen, dat lijkt me wel wat!

Nes zei

@Menck: krijgt niet iedereen alle chocolade? En heeft ze al es geluk gehad met die wedstrijd waar je elke dag zo'n pakket kan winnen. Ik denk er niet altijd aan maar ik hoop er stiekem wel op... ;-)

@Elke & Moef: de JBC bon ging integraal naar ons Z., die een zomervest nodig had én kleren voor een feest. Ze kreeg de zomervest maar 't was dik tegen mijn goesting dat ik er mijn bon voor gebruikte want ze liep heel de tijd rond met een gezicht tot op de grond, precies of ik was de schuld van het feit dat de JBC niets geestigs had voor haar... KINDEREN!