maandag 23 februari 2009

Krokusperikelen

Vakanties is telkens kindjes-puzzelen.

Wie heeft verlof, is de crèche open, kan Z. nr oma? Weer van datte...

Op zondag hadden we nog de babyborrel voor kleine Eva. Even meegeven dat mijn dames zich puik gedragen hebben! Z. amuseerde zich met het 'bedienen' van mensen en R. huppelde achter de andere kindjes aan. Het was de eerste keer dat we met haar naar zoiets gingen en we hebben er zelf ook van kunnen genieten!

Deze ochtend werd Z. met pak, zak en slaapogen in de auto geïnstalleerd en vertrok ze met Vriendlief richting oma en opa. R. was content dat ze met de kindjes in de crèche kon 'pelen'...

Volgend weekend hebben we een feestje voor een nonkel die in pensioen gaat, zonder kindjes, wat betekend dat we donderdag met R. ook richting Anzegem moeten. Want dat feestje, da's zonder kindjes.
En op zaterdag gaan we 's avonds nr vrienden, en Z. wil in de namiddag graag naar de VKSJ-carnavalfeestje. Wat betekend dat wij vroeg zullen moeten opstaan, en niet te laat gaan slapen, om op zaterdag taxi te spelen en 's avonds fris en monter te zijn.

En voor de rest zit maart ook al vol, nog 1 uitje zonder en voor de rest met kinderen. Met de vriendelijke vraag van mama om het voor deze maand dan stil te leggen, de zonder-kinder-uitjes. Wat ik wel billijk vind. Ze hebben ons R. al een paar keer opgevangen bij ziekte, en ze helpen ons altijd, zelfs onverwachts.

En voor gisteren was de kalender nog maagdelijk blank, op het 'drukke' volgende weekend na, maar dan zie je oude bekenden, en die hebben al een datum geprikt, en dan zijn wij zo slecht in uitnodigingen afslaan. Omdat we graag in't volk zitten, en babbelen, en eten en drinken. Omdat we het op café zitten een beetje verleerd zijn...ouder worden...

Dus aan allen. Als we deze maand langskomen, is het met ons twee konijnen...