dinsdag 3 februari 2009

Kind & Gezin

Ik ben niet hun grootste fan.

Nu alleszins niet meer, ze doen namelijk geen avondconsultaties meer. Wat wil zeggen dat als je niet bv. in ploeg werkt of geen gewone full-time job hebt je genoodzaakt bent verlof te nemen om bij hen langs te gaan. Wat je natuurlijk 'als goede moeder' wil doen, terwijl ik het heel vervelend vind dat zij zichzelf geschikt vinden om te bepalen wat dat is...

Mijn ouders toonden zich alweer bereid in de bres te springen en kwamen nr hier om R. mee te nemen op consult.

Achteraf vernomen; R. moest blokken stapelen (kan ze al maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanden), ze moest opeen bal schoppen (kan ze al maaaaaaaaaaaaaaaaaaaanden), ze moest een bal gooien (kan ze al maaaaaaaaaaaaaaaaanden), er kwam zelfs geen stethoscoop aan te pas. En daarvoor moet je bij een dokter zijn.

Persoonlijk denk ik dat je dat als moeder zelf wil zal ervaren, als je kindje minder snel ontwikkeld in iets, en dat zal voelen, als het een probleem wordt.
R.'s ontwikkeling werd 'prima' bevonden.

Vandaag heeft ze van pure boosheid in mijn hand gebeten, sloeg en krabbelde ze, er was geen land mee te bezeilen. Had ze dat gisteren gedaan, dan hadden we waarschijnlijk een ander 'rapport' gekregen...

Maar allé...

Gewicht: 10kg200
Lengte: 88cm
Hoofdomtrek: 47,5

1 opmerking:

elke zei

Ik heb kind en gezin links laten liggen vanaf het moment dat ze bleven leuteren over de oudste haar uitslag in haar gezicht (het kind was een maand oud) en bij een bezoekje aan de kinderarts bleek dat het om koemelkallergie ging. Een halve week later was het weg. Nooit geen kind en gezin-ruimte meer langs de binnenkant gaan bekijken.

En hou juffie dinsdag maar ver van mij weg tijdens het dans-kijken, hoor. Ik wil geen beet... ;-)