zaterdag 17 januari 2009

Verbouwingen

Een hele tijd geleden kregen jullie een verslag over de drie heren-afgevaardigenden van nieuwe-ramen-dubbel-glas-en-deuren-firma's.

Ondertussen zijn we al trotse eigenaars van een nieuwe garagepoort, in hetzelfde kleur als onze veranda. En maandag en dinsdag komen ze onze nieuwe voordeur insteken, en een nieuwe gezandstraald raam beneden, en kleine raampjes voor in de badkamer en een nieuw mooi raam voor de kamer van R. Geluidswerend en inbraakveilig...

En dan zal ik niet meer bang hoeven zijn dat ik opeens een raam in mijn handen zal hebben als ik ze heel voorzichtig was. Of na het ramen lappen ook moet stofzuigen door alle afgebladderde verf...

Evolutie!

3 opmerkingen:

Elsje zei

Zet de champagne maar vast koud, dan kom ik het verheugende nieuws meevieren. Of nee, vraag Elke, die vriest bijna haar huis uit ;-)

elke zei

Nu niet meer, hoor, het was vandaag acht volle graden! ;-)
Niet dat ik geen champagne wil komen drinken, daar niet van. We moeten trouwens nog een tv-avond houden met een fles witte wijn, hé, meid.

Proficiat. Sounds like heaven: niet bang moeten zijn dat het glas kapot springt. Da's de reden waarom ik bijna nooit mijn ramen kuis... ;-)

Nes zei

@Elsje: je weet het ondertussen al zo goed als zijn hoor!

@Elke: de volgende kaartavond is het van datte; hopelijk past het je dan!