zondag 21 december 2008

Kerst in Brugge

Aan de meneer en mevrouw die het normaal vonden dat ze zomaar mogen oversteken, eender wanneer, zonder zelfs maar een zebrapad in zicht, en die het vervelend vonden dat ze zich een beetje moesten haasten omdat wij er met onze auto aankwamen en wilden passeren zonder een dodelijk ongeluk te veroorzaken, sorry, we zullen volgende keer gewoon doorrijden...

Aan de 14-jarige geschminkte del-met-jas-met-bontkraagje-en-blote-buik. Gelieve u de volgende keer op onze capeau te smijten terwijl je met je ogen draait, dan had iedereen je zeker gezien!

Aan de vriendelijke mevrouw die zich voor onze bumper gooide en vriendelijk zwaaide omdat we haar toch niet overreden hadden, prettige feesten! Fijn u gezien te hebben!

En aan de opgeschoten puber die klaagde over het feit dat ik niet snel genoeg ad kant ging met de buggy, het spijt me, ik zal het nooooooooooooooooooooooit meer doen!

2 opmerkingen:

marc zei

pff... en al die mensen van den buiten die persé naar Brugge moeten komen omdat het een koopzondag was... waardoor wij-de-bewoners mogen gaan aanschuiven tsss, alsof markt-zaterdag al niet erg genoeg is...
:D

elke zei

peis en vree op deze aarde... :-D