dinsdag 23 december 2008

Huishoudens

Het is vakantie,dus hopen tijd om huishoud-te-doen-plannen te maken die toch niet uitgevoerd zullen worden, omdat het vakantie is.

Toch blijft de dagelijkse routine min of meer standhouden. Vandaag was het tijd om het grote bed te verversen. Hulp gevraagd aan vriendlief.

En dan stel ik nu de vraag; waarom duurt het 4 keer langer als hij 'helpt' en heb ik hem dan toch maar weggestuurd omdat ik het alleen beter kan.
Ligt het aan mij? Ligt het aan hem? Of is dit weer een 'mannen-ding'. De instructie 'hou het hoekje vast' kan volgens mij maar op 1 manier geïnterpreteerd worden als je een dekbedovertrek ah verversen bent. Of ben ik hier niet duidelijk genoeg???

Toen ik opperde om dan maar de was weg te steken kwam: maar 'ik weet niets liggen.' Wat eigenlijk een flutantwoord is want hij vindt wel z'n eigen kleren! Weliswaar past alles niet altijd bij mekaar en moet er 'hergeprobeerd' worden, maar toch...

Mannen en techniek?

3 opmerkingen:

elke zei

hèhè.
mannen...
:-D

Elsje zei

enige oplossing: ieder z'n/haar eigen taken en de ander mag zich niet bemoeien met wanneer en hoe die worden uitgevoerd... (al jeuken je vingers en je tong ;-) )

anna zei

Ik ben daar ongelofelijk slecht in. Dus het ligt niet aan de mannen.
U kan u dus wel voorstellen hoe hard dat ik daar het afgelopen jaar heb op liggen vloeken. Als er ooit een automatische beddendekker wordt uitgevonden ben ik de eerste die dat koopt.