dinsdag 19 mei 2009

Dinsdagavond

En ik geniet met volle teugen...

Vanochtend kwam Trijn, met lekkere taart, en weight-watcherstaart, die keurden we min of meer af, alhoewel ik praktisch alles eet wat lijkt op taart...
R. demonstreerde haar haar 'monsterkant', die heeft ze. Dat heeft ze vandaag gedemonstreerd...

En er kwam een tweede kom-naar-onze-school-brief voor ons R., van de school waar ons Z. gaat, en waar R. ook naartoe zal gaan. Ben wel ah twijfelen over of ik haar al in september zal laten vertrekken. Heb er met de mensen van de crèche over gepraat en ze vinden haar er wel rijp voor, behalve het proper-zijn dan, maar ze heeft haar fysiek tegen.

Ze is niet de kleinste van de hoop, ook niet de grootste, maar ze is wat iemand in mijn kenissenkring ooit omschreef als 'petite'.
En op hun aanraden ben ik es in mijn living op mijn hurken gaan zitten, dan ben ik ongeveer op haar ooghoogte, en heb ik gezien hoe groot die eigenlijk is, als je zelf zo klein bent, en ons veranda, da's in haar hoofd waarschijnlijk wat een voetbalveld voor ons is.
Dus twijfel ik, hoewel ze dan moet instappen na de herfstvakantie, en ik twijfel er sterk aan of ze in een paar maanden ettelijke kilo's gaat bijkweken, ze heeft in 2en-bijna-een-half-jaar nauwelijks de 11 kilo gehaald, terwijl ze eet als een (paard) pony.

We zien wel, nog tijd genoeg om mijn hoofd daarover te breken...

3 opmerkingen:

Trijn zei

twas nog erger dan een weightwatcher taart...ieuw!
je hebt er dan nog één te goed... een echte lekkere, met echte suiker!

annava zei

Moeilijk he, die wanneer-stuur-ik-ze-naar-school-beslissing.
Ge komt er wel uit!

Nes zei

@Trijn: op voorwaarde dat er samen van gegeten word!

@Anna: nooit? ;-)