vrijdag 26 augustus 2011

En ondertussen...

...kan ik toch geen naailessen gaan volgen, want die zijn volzet, ik sta op de wachtlijst, voor naailessen... versdiofzeajtiogmeqhmfl (ik vloek graag)

...kan ik ook geen danslessen meer gaan volgen, mijn favoriete juf moet haar lesuren afgeven aan mijn absoluut niet favoriete juf... lfsdqjklmdsfjklmf (ik vloek graag)

...is mijn auto in de garage omdat vriendlief in een moment van onoplettendheid in het 'gat' van een andere auto is gereden, toen hij, op mijn verzoek, naar de autokeuring ging, het accident gebeurde gelukkig voor de keursessie.... gfdjqjkrfekljklfdslkjfdsqlkjmfdsjklmjfsdmlkqlmkjqdsfljdsfq (u weet het ondertussen al wel)

...begint het volleybalseisoen van ons Z. terug, en zorgt meteen voor kopzorgen wat betreft de agenda, en we zijn nog maar 2 trainingen ver. Klote, gelijk we zeggen, da's niet echt vloeken hé, toch...?

Het goeie nieuws is dat ons R. het tweede kleuter mag starten bij de juf die ze graag wou.
Dat we eindelijk weer een werkende printer hebben, op de valreep voor het begin van het eerste middelbaar van ons oudste prijsbeest.
Dat ons gras mooi groen is door de overvloedige regenval.
Dat de zaterdagavond op één er geestig uitziet, en ik die bijgevolg vaak zal moeten tapen, gezien de fijn gevulde agenda. Wat uitgesteld plezier betekent, en dan eigenlijk 2keer genieten is (ik kan het nogal uitleggen hé!)

Hallo.

3 opmerkingen:

Trijn zei

MAAR wel terug lopen!

elke zei

Ik heb mij een fitnessabonnement aangeschaft. Voor een heel jaar. En ik ga dat doen. Ik moet (want ik heb ervoor betaald. Aja).

Nes zei

Ik ben zo geen fitnesser. Heb dat een tijdje gedaan maar da's niet direct mijn ding.