woensdag 23 februari 2011

Wij zijn goed bezig!

Met flink ons best doen op het werk!

Met de dansles met Vriendlief! We beginnen er iets van te kunnen, en Vriendlief vind het geestig, wat ik ook geestig vind!

Met het lopen met mijn vaste loopmaatje! We zitten al halverwege de lesreeks en zijn sedert begin januari elke week 2keer gaan lopen!

Met het dansen in m'n uppie maar in zeer goed gezelschap! We zijn bezig aan een tof dansje op een geestig lieke, lastig maar supertof - het dansje!!!


Rihanna - S&M
Geüpload door Rihanna. - Muziek video's, interviews met artiesten, concerten en meer.

Verder is ook de schoolkeuzeknoop doorgehakt. Ons Z. gaat naar de plaatselijke (=achter mijn deur) middenschool, en daar heb ik een paar heel goeie redenen voor, naast het feit dat het achter mijn deur is.

Naast het schoolkeuzeknoopdoorhakmoment kwam ook het besef dat het keuzemoment voor studierichtingen zich blijkbaar verlegd heeft naar de overgang tussen de eerste en de tweede graad ipv de overstap van het lager onderwijs naar het secundair, wat ik eigenlijk ook wel goed vind. Want mijn 12-jarige weet in de verste verte nog niet wat ze wil. Algemeen om te beginnen lijkt mij dus wel ok, en binnen twee jaar zien we nog wel.
Ter illustratie, als kleuter was ze kassa-juffrouw worden, daarna was het kapster en nu twijfelt ze vooral tussen juffrouw en dolfijntrainster, om u maar een idee te geven...

Daarnaast zijn er de plechtige-communievoorbereidingen, er komt een feest thuis dus heb ik wat budget over om te spenderen aan tafelversiering en zo, AVA, here we come!

En ons kleine ienie-mienie R., gaat zaterdag naar het verjaardagsfeestje van haar leefje (=zoals zij het zegt), die ze kusjes geeft, op zijn mond, in de refter...(=zoals zij het zegt...)

Geen opmerkingen: