woensdag 6 januari 2010

Feestmoe

Ons R. wordt vrijdag 3. Wat fantastisch is, net als zijzelf.

Helaas vind ik het hele 'verjaren net na de feestdagen' gedoe niet zo fijn. Ik heb deze week in allerijl mijn huis kerstvrij gemaakt, moet dringend al de rest ook opruimen want tijdens de vakantie heb ik alles een beetje laten gaan en tot overmaat van ramp gaat het dit weekend sneeuwen en komen de meeste gasten van 70km ver!

Het is gewoon een beetje teveel van het goede. En dan hadden we dit jaar zelf nog geen gasten. Volgend jaar is het wél onze beurt om het Kerstfeest te organiseren, zijn wij het 'huis' voor Oudjaar én hebben is er dan de verjaardag. Al de andere kindjes, en de meeste volwassenen in onze familie zijn jarig in of rond de zomermaanden. Ons R. valt daar dus buiten, wat voor haar wel fijn is want zij heeft een feest alleen maar het mocht toch iets verder van de kerstperiode zijn. Ook cadeaugewijs is het wat moeilijk, want ik vind niet dat 'combicadeaus' bij deze leeftijd al gepast zijn.

En aangezien er hier bergen speelgoed gearriveerd zijn via de Sint en ook heel wat hebbedingen tijdens de feestdagen heb ik het sober gehouden. Een mooi liedjesboek met bijhorende cd gevonden in de Fnac, hopelijk vind ze het leuk!!!!!!!!!

1 opmerking:

elke zei

Zeg wel. Het kind tussen kerst en nieuw is ook niet leuk hier. Enfin, zij vindt het leuk, ik iets minder. Maar ja, je kan hen hun verjaardag toch niet afpakken, hé.